Inspirerade av tidigare volontärer bjöd vi lördagen den 24 maj in nära och kära till en pubkväll för Kashumbiliro. Kvällen bjöd på fantastisk musikunderhållning och möjligheten att vara med och bidra till utvecklingen i området. Än så länge har vi lyckats samla ihop 5952 kr, vilket vi otroligt glada över då detta är långt över vad vi hade hoppats kunna samla in. Stort tack till alla er som varit med och bidragit. Utöver denna summa skickar Lions med oss 1000 kr var att spendera på något ändamål som vi anser vara viktigt för byns fortsatta utveckling, vilket betyder att vi i dagsläget har totalt 8952 kr att spendera. Vi lovar att hålla er uppdaterade under resans gång (så långt internetuppkopplingen tillåter) om hur pengarna används, men kan avslöja redan nu att vi har planer på att köpa in både solcellslampor och en griffeltavla eller liknande till biblioteket för att underlätta kunskapsinhämtningen vid workshops och presentationer.
 
Kajsa berättar mer om vårt projekt innan Jenny & Sara tar över scenen
 
Marta, Linda och My bjöd på afrikansk sång
 
 
Thomas och Hans avslutningsnummer
 
 
Under kvällen var även Skånska Dagbladet på plats, vilket resulterade i en artikel som publiserades fredagen den 31 maj. Vi är självklart väldigt glada över att vår resa uppmärksammas i media då vi hoppas kunna inspirera andra att åka iväg och arbeta som volontärer, men tycker framförallt att det är roligt att Kashumbiliros Vänner, Lions och Lunds Missionssällskap lyfts fram eftersom de gör vår resa möjlig.
 
Intervju med Skånska Dagbladet
 
Avresan den 15 juni närmar sig med stormsteg och vi arbetar som bäst med att förberda oss inför sommarens äventyr i Kashumbiliro. Hoppas ni vill vara med och följa vår resa här på bloggen!
 
Tutaonana! (På återseende!)

Kommentera

Publiceras ej